Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogyan néznek ki az angyalok a valóságban?
  2023-01-25 22:32:39, szerda
 
  Az angyalok fény és szeretet megtestesülései. Bár ők maguk a tiszta szellem, mégis számtalan formában megjelenhetnek, de van néhány közös jellemzőjük...

Ragyogó fény
Ahogy fentebb említettem, az angyalok természete éppen az, hogy fény- és szeretetlények. Mivel ez az alaptermészetük, gyakran tiszta fényként jelennek meg.

Előfordulhat, hogy angyalokat látsz magad körül, fénygömbökként, enyhe csillogásként a levegőben, fénycsíkokként vagy -villanásként, akár színes fényként, ami mintha beáramlana, csak levegőben lógna, vagy a semmiből jelenne meg.

Bármilyen formát is öltsenek az angyalok, általában fényes minőséget mutatnak, mintha belülről ragyogó fényben tündökölnének... mert azok is!

Fényt sugárzó, áttetsző lényekként is megjelenhetnek, vagy egyszerűen csak színes fényből álló energiablokkok gömbjeiként, vagy forgó, fénnyel teli geometriai alakzatok és szimbólumok formájában, amelyek feltétel nélküli szeretettel és kedvességgel ragyognak.

Néha az angyalok fénye olyan fényesen és sugárzóan ragyog, hogy ezt lehetetlen eltéveszteni.

Szárnyak
Az angyaloknak nincs szükségük szárnyakra a repüléshez, de gyakran jelennek meg szárnyakkal, különösen akkor, ha úgy gondolod, hogy elvileg szárnyakkal kell rendelkezniük.

Az angyalok azért jelennek meg szárnyakkal, mert a szárnyak szimbolikusan az isteni akarat végrehajtására való képességet jelképezik.

Ugyan vannak szárnyaik, de nem csapkodnak velük, mint a madarak, hogy repüljenek... Inkább egyszerűen csak lebegnek

Az angyalok szárnyainak tényleges megjelenése nagymértékben változhat, és jelentéssel bírhat arra vonatkozóan, hogy milyen céllal vannak itt, hogy segítsenek neked.

Más szóval, egy harcos angyalnak élesebb, hegyesebbnek tűnő szárnyai lehetnek, míg a szeretet angyalának szárnyai lágyabbak, kerekebbek és áramlóbbak. Ez természetesen nem egy kőbevésett szabály, csak egy emlékeztető, hogy figyelj oda, mert az angyalaid megjelenése figyelmeztet téged, hogy milyen energiával támogatnak téged.

Férfias vagy nőies
Az angyalok fénylények, hatalmas szeretetrezgéssel. Más szóval, nem férfiasak vagy nőiesek... Hanem tökéletesen kiegyensúlyozzák a férfias és a nőies energiákat.

Bár az angyalok határozottan nem emberek, megjelenhetnek neked nagyon is emberinek tűnve, hogy tudj velük azonosulni, ez magában foglalja a nemi megjelenést is.

Az angyalok megjelenhetnek neked bármelyik nemként attól függően, hogy milyen módon szimpatikus számodra a kinézetük, vagy attól függően, hogy milyen tulajdonságokat akarnak neked megmutatni.

Például, ha őrangyalod nőneműként jelenik meg neked, tudd, hogy ez azt a női energiát szimbolizálja, amellyel támogatnak téged. Az isteni női energia az isteni kegyelem, az elegancia, a gondoskodás és a tér megtartásának tulajdonságait sugározza. Amikor az angyalok férfiasan jelennek meg, akkor az a cselekvés, a teremtés, a megnyilvánulás és az erő férfiasabb tulajdonságai révén támogatnak téged.

Kortalanok
Az életkor egy kifejezetten emberi fogalom. Az angyalok időtlenek. Ezért ők határozottan nem öregszenek. És mégis, amikor úgy döntenek, hogy emberhez hasonló formában jelennek meg előttetek, tudatosan választják meg, hogyan jelennek meg.

Minden, ami a megjelenésükkel kapcsolatos, jelentést hordoz, beleértve a korukat is. Tapasztalataim szerint általában úgy jelentek meg, mint akik teljesen érettek, anélkül, hogy az öregedés bármilyen jelét mutatták volna.

Alternatívaként az angyalok megjelenhetnek az öregedés enyhe jeleivel, hogy bölcsességet mutassanak, vagy megint csak azért, hogy könnyebben tudj velük kapcsolatot teremteni.

Lágy, áramló ruházat
Mivel az angyalok természetesen bármilyen formát felvehetnek... Természetesen öltözködhetnek úgy, ahogyan csak akarnak, és a ruházatuk is változhat!

Úgy tűnik, hogy a puha, áramló ruhadarabokat kedvelik, amelyek könnyedén mozognak velük és tökéletesen illeszkednek. Díszíthetik őket drágakövekkel, virágokkal, vagy csak szikrázó fénnyel...

Egy dolog biztos... Bármit is viselnek angyalaid, nagyszerűen fognak kinézni benne, és ragyogni fognak! Ez azért van így, mert külső megjelenésük mindig tükrözi valódi természetüket, ami az, hogy ők a feltétel nélküli szeretet és fény lényei.

Valódi emberek formájában
Fentebb említettem, hogy az angyalok általában nem emberként inkarnálódnak. Ezt azért szeretném tisztázni, mert bár nem emberek... Időről időre az angyalok felveszik az emberi forma megjelenését és tulajdonságait.

Más ritka esetekben az angyalok itt a földön, emberként születhetnek, más néven inkarnált angyalokként, hogy betöltsék a céljukat.

Ez azonban ritka, és a legtöbbször az angyalok inkább szellemi, mint fizikai formában jelennek meg.

Hogyan láthatod őket?
A blokkolások és szűrők eltávolításával, valamint a csakráid megnyitásával képes vagy megemelni a rezgésedet és megnyitni a lelki szemeteket, hogy ti is láthassátok az őket.

Ha meg akarod tanulni látni az angyalaidat, próbáld meg elengedni az elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy az angyalod hogyan fog kinézni, csak figyeld a köztetek lévő kapcsolatot és a munkát a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet és a fény e gyönyörű lényeivel, bármilyen formában is jelennek meg. Tapasztalataim alapján bármilyen formát is öltenek, gyönyörűek, sugárzóak és inspirálóak.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok   
Címkék: kiegyensúlyozzák, megjelenésükkel, alternatívaként, tulajdonságokat, alaptermészetük, eltávolításával, megtestesülései, tulajdonságait, megjelenhetnek, megnyilvánulás, szeretetlények, öltözködhetnek, végrehajtására, fénycsíkokként, tapasztalataim, energiablokkok, fénygömbökként, megtartásának, természetüket, szimbolikusan, nagymértékben, inkarnálódnak, rendelkezniük, természetesen, megnyitásával, szimbolizálja, tulajdonságai, drágakövekkel, tündökölnének, ruhadarabokat, csillogásként, angyalokként, születhetnek, villanásként, hegyesebbnek, határozottan, angyalok fény, tiszta szellem, angyalok természete, semmiből jelenne, angyalok fénye, angyaloknak nincs, angyalok azért, szárnyak szimbolikusan, isteni akarat, angyalok szárnyainak, harcos angyalnak, szeretet angyalának, kőbevésett szabály, angyalaid megjelenése, angyalok fénylények, nőies energiákat,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Alvó cica  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Messziről jött ember  György napra  Facebookon kaptam  Különös!  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Irgalom és ítélet  Esti kép  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Föld napja április 22  Miért nem menti meg Jézus...  Paul David Tripp Április 25  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Szép estét  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam Krisztinától  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Szép estét kedves látogatóimna...  Ünnepelj csak  Beney Zsuzsa - Álom  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Muratáj  A végzet az  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Rögtön puha Mézes Krémes  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  képre írva 
Bejegyzés Címkék
angyalok fény, tiszta szellem, angyalok természete, semmiből jelenne, angyalok fénye, angyaloknak nincs, angyalok azért, szárnyak szimbolikusan, isteni akarat, angyalok szárnyainak, harcos angyalnak, szeretet angyalának, kőbevésett szabály, angyalaid megjelenése, angyalok fénylények, nőies energiákat, angyalok határozottan, nemi megjelenést, angyalok megjelenhetnek, isteni kegyelem, angyalok férfiasan, kifejezetten emberi, angyalok időtlenek, megjelenésükkel kapcsolatos, öregedés bármilyen, öregedés enyhe, angyalok természetesen, dolog biztos&#8230, feltétel nélküli, angyalok általában, angyalok felveszik, emberi forma, angyalok inkább, csakráid megnyitásával, lelki szemeteket, elvárásokat azzal, angyalod hogyan, köztetek lévő, kiegyensúlyozzák, megjelenésükkel, alternatívaként, tulajdonságokat, alaptermészetük, eltávolításával, megtestesülései, tulajdonságait, megjelenhetnek, megnyilvánulás, szeretetlények, öltözködhetnek, végrehajtására, fénycsíkokként, tapasztalataim, energiablokkok, fénygömbökként, megtartásának, természetüket, szimbolikusan, nagymértékben, inkarnálódnak, rendelkezniük, természetesen, megnyitásával, szimbolizálja, tulajdonságai, drágakövekkel, tündökölnének, ruhadarabokat, csillogásként, angyalokként, születhetnek, villanásként, hegyesebbnek, határozottan, kifejezetten, bölcsességet, figyelmeztet, megjelenését, eltéveszteni, illeszkednek, kedvességgel, megjelenésük, előfordulhat, kapcsolatban, kapcsolatot, angyaloknak, szárnyakkal, emlékeztető, blokkolások, tökéletesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6761
  • e Hét: 31652
  • e Hónap: 63138
  • e Év: 267839
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.